Bekijk onbeantwoorde berichten | Bekijk actieve onderwerpen Het is momenteel Wo 01 Apr 2020, 10:22

Er zijn 5 resultaten gevonden

Auteur Bericht

 Forummededeling   Jump to topic

Geplaatst:  

 Jump to forum   Jump to topic

Geplaatst: Za 23 Mei 2015, 13:20 

Thomas, ik zou meneer Vierboom even een mailtje sturen

 Jump to forum   Jump to topic

Geplaatst: Do 16 Jun 2016, 10:02 

Hey Henk,

Ik heb vorig jaar 2 keer de POST gedaan. Eerste keer naar huis gestuurd wegens ziekte. Tweede keer na het helemaal doorlopen van de POST en een hoop zelfreflectie besloten om mijn plannen wat uit te stellen en eerst te gaan studeren. Ik was 18 jaar oud, 184 cm lang en woog 72 kilo. Op dag 3 van mijn POST waren er nog 3 jongens van mijn leeftijd over, de overige 15 waren allemaal mannen in de 20.

Ik had mij voorbereid met eigenlijk alleen oefeningen met lichaamsgewicht. Push-ups, Sit-ups en pullups. Die onderdelen van de POST gingen me ook prima af, maar bij het circuit brienennoord heb ik eigenlijk de heletijd mn tanden keihard op elkaar moeten zetten. Het sjouwen met boomstammen, jerrycans en brancards maakte mij helemaal kapot. Dit ging de wat oudere (en zwaardere) kerels een stuk gemakkelijker af. Ik raad je dus aan om zeker in de sportschool ook kracht te trainen.

Voorafgaand wordt ook je vetpercentage gemeten. Het is gebleken dat kerels met een wat hoger vetpercentage over het algemeen een grotere kans van slagen hebben in de opleiding. Lekker veel eten dus! Je hardloop tijden zien er uitmuntend uit. Ik liep 2800m in 12 min en had geen problemen met het bijbenen van de hardlooponderdelen. Dus dat gaat jou vast ook wel lukken!

Veel succes en vergeet niet om het zwemmen alvast te oefenen ;)

Addy

 Jump to forum   Jump to topic

Geplaatst: Do 16 Jun 2016, 17:52 

Snuf, ik ben een versnelde HBO Logistiek aan het doen. Over 2 jaar klaar als alles goed gaat :grin:

Addy
Pagina 1 van 1 [ Er zijn 5 resultaten gevonden ]Ga naar:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.

Vertaald door phpBBservice.nl.