Bekijk onbeantwoorde berichten | Bekijk actieve onderwerpen Het is momenteel Di 18 Dec 2018, 18:11Reageren op dit onderwerp  [ 1 bericht ] 
 Remembranche reis naar Schotland 
Auteur Bericht
Reageer met citaat
Bericht Remembranche reis naar Schotland
Beste Marinier-Commando,
Tijdens de zeer geslaagde Remembranche reis naar Schotland in November 2017 is het idee geopperd voor een herhaling in 2018. Onder andere omdat de roots van de Marinier-Commando in Schotland liggen. De periodes in Schotland zijn voor velen van ons, en dat is eigenlijk nog veel belangrijker, de basis geweest voor de mentale vorming en de ontwikkeling van onze Korpsgeest.
Er is een kleine enthousiaste werkgroep gevormd bestaande uit Ton Prins en Arjan Von der Weide. Deze zal met voldoende belangstelling nog worden uitgebreid, maar dat is voor later.

We hebben het volgende idee:
• begin november 2018 vertrek en half november 2018 retour (10 dagen uit en thuis)
• reizen via ferry DFD Seaways vanaf IJmuiden – New Castle v.v.
• klein “bergmarsprogramma”; voor de die hards het toetje: rondje Ben Nevis
• bezoek Inverness c.q. Fort William
• maximaal 70 deelnemers; vol = vol
• Alleen Marinier-Commando´s kunnen zich aanmelden

Deze leuke trip zal circa € 550,00 gaan kosten. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal deelnemers en de reis en verblijfkosten.
Verblijf en maaltijden zijn op basis van “eenheid van tenue”. We houden natuurlijk zoveel mogelijk rekening met dieetwensen. De (potentiële) deelnemers worden per mail geïnformeerd. Je intentie om mee te gaan kun je opgeven op het volgende mailadres: ton.prins@hotmail.nl

We hebben dan je naam en voornaam (zoals vermeld in paspoort), adres en woonplaats nodig, plus geboortedatum en geboorteplaats en paspoortnummer en e-mailadres. Omdat we graag een idee willen krijgen van het aantal deelnemers vragen we eenieder om vòòr 1 maart de intentie aan te geven om mee te gaan. Daar pinnen we nog niemand op vast, het gaat ons om een indicatie. In mei zullen we iedere melding checken en vragen om het definitief maken door een aanbetaling van € 150,00 op bankrekening NL57INGB0002483843 t.n.v. Ton Prins, met een omschrijving "Schotland 2018".

Wij gaan ervan uit dat de reissom i.v.m. financiële verplichtingen vòòr 1 september dient te zijn overgemaakt. Niet vergeten dat je zelf een individuele annulerings- en reisverzekering dient af te sluiten. Immers er kunnen zich situaties voordoen waarbij je als individuele deelnemer onverhoopt niet deel kunt nemen, maar de trip wel door zal gaan.

Wij hebben er heel veel zin in, wij hopen jullie ook. Dus meld je aan en zeg het voort!!! Deze mail mag worden doorgestuurd!! Want we hebben niet van iedereen het adres.
Tijdens de ALV op 27 januari 2018 kunnen er eventuele vragen en ideeën worden ingebracht. Misschien heb je zelfs wel zin om in de werkgroep te worden opgenomen.
Ton Prins


Do 11 Jan 2018, 00:50
Meld dit bericht
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 1 bericht ] 

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.

Vertaald door phpBBservice.nl.