Korps Mariniers Forum
https://www.korpsmariniersforum.nl/

Dick Dooms ????
https://www.korpsmariniersforum.nl/viewtopic.php?f=576&t=12704
Pagina 1 van 1

Auteur:  Rinus - Doorn [ Za 03 Feb 2018, 09:12 ]
Titel:  Dick Dooms ????

Kreeg een bericht via facebook deze wilde ik even delen, heb wel de namen puntjes gegeven want anders zal DD hen weer onderuit proberen te halen.

Bericht via FB van ........

Rinus Lydia Shermij vraagt zich steeds af of mariniers zienboeg olv Dick Dooms al die kaarten en presentjes naar Toon hebben gestuurd of dat het van Mariniers ziekenboeg Lief en leed en van jou dus af kwam! Ze wil nl wel iets terug doen en evt doneren en zich inzetten voor de goeie club vandaar dat ze mij belde. Ik heb met ............ contact gehad en die zegt dat het van jullie af kwam , maar vertrouwen is goed maar controle is beter ! vandaar dat ik jou benader met deze vraag! Het ga je goed !! Rinus

Mijn antwoord
Wij hebben wel kaarten en andere dingen gesstuurd zie link Gr Rinus. zie dit topic >> viewtopic.php?f=128&t=11352

Bericht FB
Bedankt voor de INFO Rinus, wij dachten dat het van Mariniers Ziekenboeg kwam. Lydia heeft Dick Dooms nog gebeld en die wilde er met de "eer" vandoor gaan en heeft zelfs gezegd dat het geen moeite was! en of Lydia geen lid wilde worden en geld storten en vrijwilligers werk wilde gaan doem, niets zou vergoedt worden ook geen benzinegeld enz enz enz Ik heb dit nu uitgezocht ook met behulp van ......... (een hele goede vriend van mij) en we hebben samen diverse keren samen gediend bij dezelfde Club) en nu weet ik hoe de vork in de steel zit! Dick Dooms als dienstplichtige marinier die graag op zijn borst klopt kan wat mijn idee een enkeltje slochteren krijgen en dus "aan het gas"! Wat mij betreft wil ik dus mij opgeven om in midden-Limburg e.e.a. te gaan doen om zieke collrga's te gaan bezoeken, miet als Marinier-Commando ( aangezien ik de PRECO al niet uitdiende) maar als Marinier-Parachutist! of gewoon als marinier! Na 42 jaar echte vriendschap heeft Toon mijnooit laten vallen omdat i geen Commando geworden was, hij zei we hebbben samen de opleiding gedaan en samen PARA onder het geweld van SGT Burger , SGT Kessel, en Kuppens geworden en samen 3 jaar bij de WINFCIEen in Rotterdam als instructeur bij de EVO gezeten en samen in het Militaiair schietteam gezeten! Jij bent mijn beste maayje !!!! Vandaar mijn betrokenheid ! Het ga je goed Rinus en Semper FI

Mijn antwoord
Zit nu op mijn telefoon dus hou kort als ergens op bezoek gaat en betrokkene komt in aanmerking bijvoorbeeld voor een fruitmand geef dan een seintje en wij maken geld over naar jou Gr Rinus

Bericht FB
Ik hoor nog wel van je Rinus, Het meeste wat iedereen aansprsk was dat jij op Toon zijn uitvaart Toch uit je rolstoel kwam om Toon Staand de militaire groet te geven. Daar heeft iedereen het nu nog steeds over ! Dan weet je dat !!!!

Mijn antwoord a1dh

Naschrift Rinus
Mijn naam wil niets zeggen het is de Mariniers Ziekenboeg Lief & Leed die het mogelijk maakt met hulp van de donateurs, en als ik uit naam van de MZB-LL wat verstuur zal ik nooit mijn eigen naam noemen, ik hou niet van de IK vorm wij zijn het van de Mariniers Ziekenboeg Lief & Leed.

DD wil met de eer er van doorgaan zoals het in het bericht staat, hij doet zijn best maar en Lydia is lid onder haar meisjes naam van de MZB-LL , dan is Lydia geheel ingelicht over de gang van zaken.

Auteur:  Snuf [ Za 03 Feb 2018, 15:32 ]
Titel:  Re: Dick Dooms ????

Even een correctie voordat er weer gelul over komt van de kant van DD: DD was geen dienstplichtig marinier maar beroeps. Greetz. Snuf.

Auteur:  Andre Groot [ Ma 05 Feb 2018, 19:44 ]
Titel:  Re: Dick Dooms ????

Snuf er worden overal fouten gemaakt, zelfs op markeursel of hoe dat genoemd werd ergens jaren zestig vorige eeuw. Als dit verhaal klopt, is dat op zijn zachtst gezegd niet erg netjes !!!!

Auteur:  Rinus - Doorn [ Vr 16 Mrt 2018, 07:07 ]
Titel:  Re: Dick Dooms ????

Snuf schreef:
Even een correctie voordat er weer gelul over komt van de kant van DD: DD was geen dienstplichtig marinier maar beroeps. Greetz. Snuf.

Klopt Snuf hij is 1 van de kwantiteits mariniers uit de jaren eind 60, goed gekeurd werd je altijd marinier want oei men wilde niet dat de kleding werd ingeleverd bij het kledingmagazijn, dat was veelste duur. :lol:

Auteur:  Snuf [ Vr 16 Mrt 2018, 14:00 ]
Titel:  Re: Dick Dooms ????

In die jaren werd de psychise keuring in Hollandse Rading gedaan door stagiaires. :lol: Greetz. Snuf.

Auteur:  john [ Za 17 Mrt 2018, 00:16 ]
Titel:  Re: Dick Dooms ????

Had er ook eentje gehad...Rorschah- test ken je dat
Je zag duidelijk een Vagina in elk geval daar waar het thuis hoorde..
Maar glashard zei je een ..vleermuis... behoorlijk gestoord...!!
Afbeelding

Auteur:  Snuf [ Za 17 Mrt 2018, 15:09 ]
Titel:  Re: Dick Dooms ????

Ik had een stagiaire met zo’n decolleté dat ik bijna haar vleermuis zag. :grin: Greetz. Snuf.

Auteur:  Fusil Automatique Lourd [ Za 17 Mrt 2018, 15:33 ]
Titel:  Re: Dick Dooms ????

:lol: Was ze de snor van dichtbij aan het bewonderen ? :mrgreen:

Auteur:  Snuf [ Za 17 Mrt 2018, 15:46 ]
Titel:  Re: Dick Dooms ????

Die hap zuurkool had ik toen nog niet, Martien. :grin: Greetz. Snuf.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/