Bekijk onbeantwoorde berichten | Bekijk actieve onderwerpen Het is momenteel Di 11 Mei 2021, 23:58Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 1 bericht ] 
 Registratie 
Auteur Bericht
Beheerder
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: Wo 10 Nov 2010, 22:15
Berichten: 3239
Woonplaats: Doorn
Has thanked: 839 times
Been thanked: 2515 times
Bericht Registratie
Afbeelding

Welkom op het Korps Mariniers Forum.
Dit forum is hobbymatig gemaakt door een oud marinier, staat los van het Korps Mariniers. Kunnen ook geen rechten aan ontleend worden.

Dit Forum is een particulier initiatief en is niet verbonden met Defensie.

De auteur van een post is verantwoordelijk voor zijn/haar post, dit is niet de mening van de webmaster.

Dit is een Mariniers Forum, er wordt gediscussieerd over zaken die betrekking hebben op het Korps Mariniers, Krijgsmacht algemeen en Algemeen.

Dit Forum is bedoeld voor Burger en militair.


Het verzamelgebied Mariniers is alleen toegankelijk voor Mariniers of Oud Mariniers, je moet wel aantoonbaar kunnen maken dat je Marinier of Oud Marinier bent.

Alleen na inloggen kunnen reacties of nieuwe discussies worden geplaatst.

Wie kan er lid worden van het forum, iedereen ... !!!

Registratie kost niets en schept geen enkele verplichting.

Wat is het voordeel van registreren?

De mogelijkheid een eigen plaatje (avatar) in te stellen, waarmee je beter herkenbaar bent voor anderen.

De mogelijkheid om zelf te posten, je kunt zelf onderwerpen op het forum zetten.

De mogelijkheid van een abonnement op een onderwerp.

De mogelijkheid om PB persoonlijk bericht te versturen, naar andere leden van het forum.

Een eigen "postvak" voor persoonlijke berichten.

Al het berichtenverkeer op het Korps Mariniers Forum kan geplaatst worden op facebook, dit naar beoordeling van de Beheerder(s)

Al het berichtenverkeer op het Korps Mariniers Forum kunnen alleen verwijderd worden door de beheerder(s) je gaat er dan ook mee akkoord dat het Korps Mariniers Forum niet verplicht is om berichten van leden en niet leden te verwijderen.

De beheerders & Moderators kunnen zonder het aan te kondigen berichten verwijderen.


Het is verboden zonder toestemming van de beheerders, om Commerciële reclame op het forum of in het onderschrift te plaatsen.Geregistreerde gebruikers: (leden) die 6 maanden geen bezoek hebben gebracht aan het forum kan na beoordeling van de beheerders worden verwijderd of gedeactiveerd.


Wil jij dat je account wordt verwijderd stuur dan een PB naar de beheerder.

Door het bezoeken van “Korps Mariniers Forum”, gaat u automatisch akkoord met bepaalde voorwaarden. Kunt u niet akkoord gaan met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Korps Mariniers Forum” dan niet langer. Beheerder(s) en moderator(en) hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen. De gebruikers zullen hiervan zoveel mogelijk op de hoogte worden gehouden. Het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Kunt u niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Korps Mariniers Forum”. Blijft u gebruik maken van “Korps Mariniers Forum”, dan gaat u automatisch akkoord met de wijzigingen.

U gaat akkoord met het volgende: Geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor jouw land, het land waar “Korps Mariniers Forum” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan uw serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. U gaat ermee akkoord dat beheerder(s) en moderator(en) het recht hebben om onderwerpen te verwijderen te wijzigen te verplaatsen of te sluiten wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming, kunnen beheerder(s) en moderator(en) of phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.


Do 11 Nov 2010, 14:43
Meld dit bericht
Profiel Privébericht versturen WWW
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen   [ 1 bericht ] 

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.

Vertaald door phpBBservice.nl.