Bekijk onbeantwoorde berichten | Bekijk actieve onderwerpen Het is momenteel Do 13 Dec 2018, 19:46Reageren op dit onderwerp  [ 4 berichten ] 
 Zet commando’s en mariniers in waar ze voor zijn 

Het spijt ons,

De overige 3 reacties kunt u niet zien.

U moet een geregistreerd gebruiker zijn en/of aangemeld zijn om de rest te kunnen zien.


Registreren of Aanmelden
Auteur Bericht
Reageer met citaat
Bericht Zet commando’s en mariniers in waar ze voor zijn
Afbeelding


http://valkyries.nl/zet-commandos-en-ma ... voor-zijn/

Gisteren werd via de Sunday Times bekend gemaakt dat de SAS (Britse special forces) een ‘’target-list’’ heeft gekregen met daarop de namen van Britse jihadisten die zich hebben aangesloten bij IS. Uit vrees dat deze jihadisten terugkeren naar Groot Brittannië en hun terroristische hobby’s daar zullen voortzetten is het aan de SAS om de poorten van de Britse samenleving te bewaken door middel van het uitvoeren van offensieve ‘’kill or capture’’ operaties.

Dat Hennis en Rutte er ruim een jaar geleden ook zo over dachten is menig Nederlander alweer ontschoten. Ik citeer het AD van september 2015:

Hennis steunt Rutte: Jihadisten kunnen beter sneuvelen.

‘’Ook minister Jeanine Hennis van Defensie vindt dat jihadisten beter kunnen sneuvelen dan terugkeren naar Nederland. Zij deelt de opvatting van premier Mark Rutte en maakte dat woensdag duidelijk in de Tweede Kamer.’’

‘’VVD-leider Rutte zei in maart tijdens het eerste debat op RTL, in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen, dat jihadisten uitreizen om de vreselijkste aanslagen te plegen. Dat zijn ze ook van plan zodra ze terugkomen in Nederland. ,,Als ik moet kiezen, dan heb ik liever dat ze in Syrië of Irak sneuvelen”, zei hij toen’’

Voor progressief links Nederland was door deze uitspraak ‘’uiteraard’’ de wereld te klein

“Deserteurs dienen voor de krijgsraad te verschijnen en te worden bestraft.” melde D66 toentertijd als reactie op Rutte en Hennis. Voor een partij als D66 zijn terroristen dus hetzelfde als krijgslieden, is een deserteur hetzelfde als een oorlogsmisdadiger die bekend staat om het koppensnellen. Beste D66 gemeenschap, u staat erom bekend dat u het eerder opneemt voor islamitische terroristen dan dat u de ‘’welbekende pang pang pang’’ militairen bijstaat. De krijgsmacht is humor voor u, toch Pechtold? Jullie hebben geen flauw benul wat te doen met (speciale) strijdkrachten, jullie hebben geen idee wat je in huis hebt en wat je er mee kan bereiken. Samen met PVDA, Groenlinks, SP, CU en de rest van de regenbogengemeenschap zijn jullie de ‘’redders in nood’’ voor deze walgelijke oorlogsmisdadigers.

Net als de Britten de SAS hebben, de Amerikanen 1st SFOD-D (Delta force voor de game-nerds) heeft Nederland ook zijn soortgelijke eenheden. Alleen heeft de Nederlandse politiek de ambitie en de ballen (excuses, Hennis) niet om deze eenheden in te zetten waar ze voor zijn. Onze mariniers en commando’s behoren tot de beste ter wereld maar mogen alleen op amateurniveau meespelen. Defensie investeert een kapitaal aan het opleiden en trainen van deze eenheden, maar laat ze niet meespelen in de eredivisie. Vergelijk het met een chirurg in wie jaren aan opleidingen en middelen zijn geïnvesteerd zodat hij gereed is om levens te redden in de meest complexe operaties. Echter zet het ziekenhuis die hem aanneemt niet in voor complexe operaties, maar om verpleegwerk te doen. Zo staat hij billen te wassen terwijl er mensen sterven doordat de chirurg niet wordt ingezet waar hij voor is. Zo gebeurt het ook met onze mariniers en commando’s.

Beste Rutte en Hennis, waarom lezen we in het nieuws dat teruggekeerde jihad-terroristen in een exit-programma terecht komen, een woning en uitkering krijgen, terwijl u ruim een jaar geleden nog riep dat u liever ziet dat dit tuig in de zandbak sneuvelt. Kunt u dit uitleggen aan uw militairen en veteranen?

Het wordt tijd dat u terugkomt op uw vorige uitspraken en daden bij woorden voegt. U heeft de best getrainde eenheden in huis om, net als hun Britse broeders, deze klus te kunnen klaren, om onze samenleving te beschermen. Zet u elite-eenheden in waar ze voor zijn, schooltjes verven , voetballen uitdelen tot waterputten tellen in de Sahel hebben we andere mensen voor. Laat alstublieft uw honden los voordat het te laat is!


Di 08 Nov 2016, 22:08
Meld dit bericht
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 4 berichten ] 

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.

Vertaald door phpBBservice.nl.